Ellende in Bessèges: Moschetti breekt bekken, Langeveld sleutelbeen

  Matteo Moschetti staat wellicht een tijdje aan de kant, want in de 3e rit van de Ster van Bessèges liep de jonge Italiaan een breukje op in zijn bekken. Sebastian Langeveld is dan weer out met een sleutelbeenbreuk.

  Zijn 2e profseizoen leek het jaar van de grote doorbraak te worden voor Matteo Moschetti, want zowel in de Trofeo Felanitx als de Trofeo Playa de Palma toonde hij zich sneller dan onder meer Pascal Ackermann.

   

  Maar de vreugde voor Moschetti was uiteindelijk van korte duur, want in de 3e rit van de Ster van Bessèges liep het fout. De 23-jarige Italiaan liep bij een forse klap een breuk(je) op in zijn bekken. Het is nog onduidelijk hoe lang hij out zal zijn, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat Trek-Segafredo snel weer een beroep op hem zal kunnen doen.

   

  Ook Sebastian Langeveld tuimelt al vroeg in het seizoen in de lappenmand. Hij raakte betrokken bij een val in de afdaling, mogelijk dezelfde val die Moschetti nekt. De Nederlander van EF Pro Cycling heeft zijn sleutelbeen gebroken.