Hollerbach langer out bij Moeskroen, Saint-Jean vervangt hem ad interim

    Bernd Hollerbach is nog altijd niet fit genoeg om zijn taken als coach van Moeskroen weer op te nemen. Om de periode tot zijn terugkeer te overbruggen heeft Moeskroen daarom oude bekende Philippe Saint-Jean aangesteld.

    Bernd Hollerbach is al een tijdje om gezondheidsredenen afwezig bij Moeskroen. Omdat de Duitser nog zeker enkele weken rust nodig heeft, heeft de club een tussenoplossing bedacht. "Philippe Saint-Jean zal tot het einde van het reguliere seizoen op de bank zitten."

     

    Saint-Jean kent het Moeskroense huis door en door. Hij was er al 2 keer hoofdcoach en was nu ook bezig aan zijn 2e periode als directeur van het opleidingscentrum. "De situatie met Bernd Hollerbach zal gedurende het verloop van het seizoen opnieuw geëvalueerd worden", laat Moeskroen nog weten. "Rudy Vata, die sinds de winterstage de leiding had, wordt opnieuw sportief raadgever."