Nieuwe domper voor Barcelona: einde seizoen voor spits Dembélé?

  Wanneer ziet Messi Dembélé nog eens terug op het veld?

  Het gaat van kwaad naar erger met Ousmane Dembélé. De 22-jarige spits van FC Barcelona sukkelt van de ene blessure in de andere en het nieuwste letsel zal Barça zorgen baren. Dembélé heeft een scheur in zijn hamstrings opgelopen en Spaanse media vermoeden dat hij dit seizoen niet meer zal spelen.

  Ousmane Dembélé verhuisde in 2017 naar FC Barcelona, maar speler en club hebben nog niet veel plezier aan elkaar beleefd. Dembélé, die ruim 100 miljoen euro heeft gekost, is een vaste klant in de ziekenboeg van Barça.

   

  Eind november gebruikte hij zijn abonnement nog maar eens met een spierblessure. De Fransman leek stilaan klaar voor een rentree, maar gisteren maakte Barcelona bekend dat Dembélé weer buiten strijd is.

   

  Vandaag was de update nog zorgwekkender. De Catalaanse grootmacht laat weten dat Dembélé een scheur in zijn rechterhamstrings heeft opgelopen. Er is nog niet beslist of Dembélé geopereerd moet worden, maar volgens Spaanse media zit zijn seizoen er misschien wel op.

   

  Dat zou een flinke streep door de rekening zijn van Barcelona, dat het ook maanden zonder Luis Suarez moet stellen. Voor Dembélé is het alleszins een zoveelste opdoffer, want de Fransman kwam dit seizoen in alle competities nog maar 9 keer in actie. Of ook het EK van deze zomer bedreigd is, is nog niet duidelijk.