Al meer dan 10 miljoen keer bekeken: lachende Mourinho ontploft plots

  Mourinho vond dat Sterling uitgesloten had moeten worden.

  Tijdens Tottenham - City straalde José Mourinho van geluk toen Lloris een strafschop pakte en de VAR geen nieuwe penalty toekende. Maar toen de Portugees even later vernam dat Sterling geen 2e gele kaart had gekregen voor een schwalbe, reageerde Mourinho furieus.

  Tottenham zette de topper tegen City gisteren naar zijn hand met 2-0. Nog voor er goals gevallen waren zorgde Tottenham-coach José Mourinho in de 1e helft misschien wel voor het moment van de match.

   

  Hugo Lloris kon een zwak getrapte strafschop van Gündogan niet klemmen, waardoor de goed gevolgde Sterling zijn kans rook. Maar Lloris snelde naar Sterling, die ten val kwam. Opnieuw een strafschop of niet?

  De VAR besliste dat de bal niet op de stip moest komen. Tot groot jolijt van Mourinho, die zijn geluk niet kon verbergen. Maar wanneer zijn assistent hem zegt dat Sterling een 2e gele kaart had kunnen krijgen voor een schwalbe, is Mourinho razend.

  Bekijk de beelden (die al meer dan 10 miljoen keer bekeken zijn):