Kim Clijsters traint deze week mee met de Belgische Fed Cup-ploeg

  Kim Clijsters enkele weken geleden in Bree tijdens een training.

  De Belgische vrouwen zijn aan hun voorbereiding begonnen op het Fed Cup-duel met Kazachstan komend weekend in Kortrijk. Naast de bekende namen maakt ook Kim Clijsters haar opwachting op de trainingen.

  Clijsters maakt haar comeback pas begin maart op het toernooi van Monterrey in Mexico, al heeft ze intussen laten uitschijnen dat ze er misschien al vroeger aan begint als ze zich klaar voelt voor de strijd.

   

  Deze week draaft Clijsters alvast op tijdens de trainingen van de Belgische Fed Cup-ploeg, die zich in Kortrijk voorbereidt op het duel met Kazachstan.

   

  Clijsters werkt er trainingen af met Elise Mertens, Kirsten Flipkens, Greet Minnen en Ysaline Bonaventure. Voor een goed begrip: wedstrijden spelen doet ze komend weekend niet, ze draaft er deze week alleen op als een soort van "luxe sparringpartner".

  Een post van Clijsters eind vorige week: