Fulham verbreekt contract van ex-Standard-speler

    Ibrahima Cissé in actie bij Fulham

    Voormalig Belgisch belofte-international Ibrahima Cissé is niet langer een speler van de Engelse tweedeklasser Fulham FC. Zijn contract werd na onderling overleg ontbonden.

    De 25-jarige Cissé, die intussen voor de nationale ploeg van Guinee uitkomt, kwam in de zomer van 2017 over van Standard. De verdedigende middenvelder kwam met een totaal van 45 speelminuten amper aan spelen toe en hoewel zijn contract nog doorliep tot medio volgend jaar werd de overeenkomst vroegtijdig ontbonden.

     

    Ibrahima Cissé is een jeugdproduct van Standard. Hij kon er niet meteen doorbreken en in 2014 vertrok Cissé naar KV Mechelen. Daar ontpopte hij zich snel tot een basispion op het Mechelse middenveld. Na twee jaar keerde hij terug bij Standard, maar een echte doorbraak bleef opnieuw uit. Nu is ook zijn avontuur bij Fulham ten einde.