Noor Vidts pakt uit met beste wereldjaarprestatie op BK meerkamp

    Noor Vidts

    Noor Vidts heeft met een persoonlijk record het BK meerkamp indoor in Louvain-la-Neuve naar haar hand gezet. Dat is een beste wereldjaarprestatie. 

    Noor Vidts heeft zondag een uitstekende prestatie neergezet op het BK meerkamp indoor in Louvain-la-Neuve. De 23-jarige behaalde 4.629 punten op de vijfkamp, een ruime verbetering van haar persoonlijk record (4.446 punten). Vidts zet daarmee een beste wereldjaarprestatie neer.

     

    Vidts verbeterde de prestatie van de Oekraïense Alina Sjoech, van afgelopen vrijdag in het Oekraïne, met 27 punten. Onze landgenote zette ook een persoonlijk records neer op de 60m horden, het verspringen en de 800 meter. Hanne Maudens eindigde als tweede met 4.373 punten.