Seppe Smits en Loranne Smans eindigen in top 10 op WB slopestyle in VS

  Loranne Smans

  Loranne Smans in actie in Mammoth Mountain.

  Seppe Smits en Loranne Smans hebben België goed vertegenwoordigd op de WB-manche snowboard slopestyle in Mammoth Mountain (VS). Smits legde in de finale beslag op de 6e plaats, Smans eindigde bij de vrouwen als 7e.

  Seppe Smits had tot nog toe geen goed seizoen, maar in de Verenigde Staten toonde de Belgische veteraan dat hij nog niet afgeschreven mag worden. Hij plaatste zich voor de finale van de WB-manche in Mammoth Mountain en in die finale gleed en sprong hij naar plaats 6. De overwinning was voor de Amerikaan Henricksen.

   

  Vorige week viel Loranne Smans net naast het podium in Italië, maar dat kon ze in de VS niet herhalen. Smans plaatste zich wel opnieuw voor de finale en eindigde als 7e. In de eerste run kwam ze niet uit met haar jumps en in de tweede run verloor ze te veel punten op een van de sprongen om meer te mogen ambiëren.

  Herbekijk de slopestyle finales bij de vrouwen en mannen