Gooit de wind zondag roet in het eten? "Men voorspelt windstoten tot 100 km/u"

  Regen en wind, maar met 13 graden wel warm in Zwitserland

  Karl Vannieuwkerke en zijn gasten moesten even schrikken tijdens hun afrondende gesprek na de eerste WK-dag. Niet alleen van de indrukwekkende sprint van Alvarado, maar ook van de stevige wind die de omheining achter hen omver blies. 

  "Dit voorspelt niet veel goeds voor morgen", reageert Sven Nys. "De wind heeft hier vrij spel."

   

  "Men voorspelt windstoten tot 100 km/u", weet Karl Vannieuwkerke. "Ik kan me voorstellen dat er dan een technisch probleem is en een probleem met veiligheid."

   

  Maar laat ons er voorlopig van uitgaan dat het allemaal zo een vaart niet zal lopen. Volgens de internationale weersites zal het vannacht en morgen alvast gaan regenen. De wind komt opzetten, maar lijkt geen extreme vormen aan te zullen nemen:   https://www.weather-forecast.com/locations/Dubendorf/forecasts/latest

  Karl en zijn gasten zien de omheining tegen de vlakte gaan

  De omheining wordt voorlopig stevig tegen de grond gedrukt