Club Brugge rondt transfer van Tsjechische aanvaller Krmencik af

  Michael Krmencik is een vaste waarde bij de Tsjechische nationale ploeg.

  Club Brugge heeft de transfer van Michael Krmencik afgerond. De competitieleider had eerst zijn pijlen gericht op de Argentijn Gaich, maar veranderde op het laatste moment van koers en trof bij Viktoria Pilsen de 26-jarige Krmencik aan.

  Club Brugge maakte lange tijd jacht op de Argentijnse belofte Adolfo Gaich. Toen de onderhandelingen met zijn club San Lorenzo aansleepten, haalde blauw-zwart plan-B uit de kast.

   

  "Michael Krmencik stond al enkele jaren op ons lijstje", laat Club Brugge weten. De 26-jarige aanvaller was bij Viktoria Pilsen in 91 matchen goed voor 45 goals en 13 assists. Twee van die goals scoorde hij in de voorronde van de Europa League tegen Antwerp. In 23 interlands voor Tsjechië scoorde hij ook 8 keer.

   

  Krmencik tekende een contract voor 3,5 jaar en zal morgen al een eerste keer meetrainen met de spelersgroep.

  Het originele aankondigingsfilmpje van Club Brugge