POLL: Wie wint het wereldkampioenschap veldrijden?

  Mathieu van der Poel is torenhoog favoriet.

  Zaterdag en zondag kan u van 's ochtends tot 's avonds het wereldkampioenschap veldrijden bij ons volgen. Zaterdag rond 16u weet u of Sanne Cant zichzelf opvolgt, zondag rond 15.30u is de strijd bij de mannen beslist. Wie haalt het volgens u? Stem nu.

  Mannen: 1 tegen allen

  Bij de mannen is Mathieu van der Poel torenhoog favoriet om voor de 3e keer de regenboogtrui mee naar huis te nemen. Of zet het Belgisch blok hem een hak en komt de wereldkampioen weer uit ons land? Zegt u het maar in onze WK-poll.

  Vrouwen: een Nederlandse of toch weer Cant?

  Ook zaterdag bij de vrouwen komt de favoriet uit Nederland. Met 12 overwinningen is Ceylin del Carmen Alvarado dit seizoen de zegekampioene. Na haar Nederlandse titel bij de profs besloot de 21-jarige ploeggenote van Mathieu van der Poel om ook op het WK bij de elite te starten.

   

  Of denkt u dat Sanne Cant haar status als kampioenschapsrenster nog een keer alle eer aandoet? De titelverdedigster moest dit seizoen vaak haar meerdere erkennen in een Nederlandse, maar op een WK kan ze altijd iets extra's. Snelt Cant zaterdag naar haar 4e wereldtitel op een rij? Laat het ons hieronder weten.