Net te laat voor stadsderby? Hazard traint weer met de groep bij Real

  Eden Hazard gaat het duel aan met Nacho.

  Eden Hazard heeft vandaag zijn eerste groepstraining afgewerkt na zijn enkelblessure, zo bevestigde Real Madrid. Hazard verteerde de hele training met de groep, maar de Madrileense stadsderby tegen Atletico van komend weekend komt waarschijnlijk toch te vroeg voor de topaankoop.

  Eden Hazard liep op 26 november in de thuiswedstrijd van de Champions League tegen PSG (2-2), na contact met Rode Duivel Thomas Meunier, een barstje in zijn rechterenkel op.

   

  Sindsdien stond de topaankoop van de Madrilenen van afgelopen zomer aan de kant. Vorige week donderdag trainde hij voor het eerst buiten met de bal, nadien werd de intensiteit opgedreven.

   

  Hazard trainde vandaag met zijn ploegmaats, maar meer dan waarschijnlijk zal hij niet wedstrijdfit zijn voor de Madrileense derby van zaterdagnamiddag (16u). De competitiewedstrijd van 9 februari tegen Osasuna lijkt wel haalbaar.