Ga naar de inhoud

Herkent u deze ex-voetballer die flink vermomd naar Roma-Lazio trok?

"Hij was zo blij als een kind", zegt Daniele De Rossi's vrouw.

Wat als je een bekende ex-voetballer bent en je ervan droomt om de Romeinse derby discreet bij te wonen in het supportersvak van de harde kern? Roma-icoon Daniele De Rossi vond de oplossing, met dank aan zijn vrouw.

Daniele De Rossi voetbalde tot vorig seizoen bij AS Roma en hing onlangs zijn voetbalschoenen aan de haak, na een kort avontuur bij Boca Juniors. Als voetballer op rust had de Rossi nu eindelijk eens de kans om de Romeinse derby mee te maken vanuit de Curva Sud, het supportersvak van de harde kern van AS Roma.

 

Maar hoe doe je dat als clublegende zonder voortdurend aangeklampt te worden? De Rossi's vrouw Sarah Felberbaum, een bekende actrice, wist daar wel raad mee. Ze regelde een make-up artist die De Rossi helemaal omherkenbaar maakte. Felberbaum postte vandaag een filmpje van de opmerkelijke transformatie op haar Instagram-pagina.

 

"Dit is wat er gebeurt wanneer je echtgenoot besluit om de Curva Sud te infiltreren en zijn droom waar te maken om de Romeinse derby te bekijken", schrijft ze. "We hebben er een hele middag aan gespendeerd, er zijn uren make-up aan te pas gekomen en de kinderen zijn getraumatiseerd, maar Daniele was zo blij als een kind."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beelden van Daniele De Rossi in de Curva Sud:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor wie het gemist heeft: samenvatting van Roma-Lazio