• home
 • video
 • pas verschenen

  Deze keer kunnen de Liverpool-fans wel lachen in Gent

  Liverpoolfans in Gent

  Lee en Rob volgen samen met hun vrouwen de Belgische competitiematch Gent - Genk.

  Herinnert u zich Liverpoolfans Lee en Rob nog? Eind oktober hadden ze zich vergist en waren ze in Gent in plaats van in Genk verzeild geraakt.  De 1-4-zege hebben ze toen op café moeten volgen. Gisteravond kregen ze wel voetbal te zien in Gent.

  3 maanden geleden: gestrand in Gent

  Drie maanden geleden keken Lee en Rob maar sip. De fans van Liverpool wilden hun team aanmoedigen in de Champions League, maar ze waren niet naar Genk afgereisd, wel naar Gent. Daar volgden ze de match dan maar op café. 

  Gisteravond: voetbal in Gent

  AA Gent had medelijden met de twee en nodigde ze prompt uit voor de competitiematch tegen Genk. Gisteravond was het zover. Lee en Rob keken samen met hun partners naar de Belgische competitiematch. Toeval of niet, opnieuw verloor Genk met 1-4.