Anderlecht moet Samir Nasri langer missen in strijd om PO I

    De blessure aan de adductoren stelt de comeback van Nasri uit.

    Samir Nasri heeft zich geblesseerd aan zijn adductoren. De Fransman stond sinds oktober aan de zijlijn met een hamstringblessure en timmerde aan zijn terugweg, maar zal nu zeker 10 dagen langer out zijn. 

    De 32-jarige Nasri kwam afgelopen zomer de selectie van Anderlecht versterken. De aanvallende middenvelder kende nog niet veel succes. Hij speelde dit seizoen 7 competitiewedstrijden voor paars-wit, waarin hij 1 keer de weg naar doel vond.

     

    Frank Vercauteren reageerde vandaag op de nieuwe blessure van Nasri. "De blessure dateert van vorige zaterdag en is veel minder erg dan zijn hamstringblessure. Hij was net op de goede weg, maar wordt nu afgeremd. Spijtig."