Lamkel Zé excuseert zich na misser: "Hopelijk ben ik er nog voor terugmatch"

  Lamkel Zé eiste de penalty op, maar miste.

  Lamkel Zé werd gisteren uitgefloten door de fans toen hij in minuut 75 gewisseld werd. De spits eiste tijdens de match een penalty op, maar miste die. Op Instagram sloeg hij na de match mea culpa. "Ik excuseer mij bij de ploeg en bij de fans."

  Het geduld van Antwerp met Lamkel Zé werd gisterenavond nog maar eens op de proef gesteld. Mbokani en Refaelov zijn de penaltynemers van de club, maar Lamkel Zé eiste de strafschop op tegen Kortrijk. En hij miste die. Bij zijn wissel werd Lamkel Zé uitgefloten door de eigen aanhang. 

   

  Dat heeft hem misschien wel geraakt want op Instagram bood hij zijn excuses aan. "Het spijt mij, Antwerp. Ik excuseer mij bij mijn ploeg en bij de fans. We doen dit samen. Ik hoop dat ik er nog ben voor de terugmatch. Daar zullen we ons ticket voor de finale gaan halen."

  De misser van Lamkel Zé

  De wissel van Lamkel Zé