• home
 • video
 • pas verschenen

  Vincent Kompany: "Laten we zien wie het laatst lacht"

  Vincent Kompany beantwoordde vragen van Facebook-volgers.

  Vincent Kompany beantwoordde vragen van Facebook-volgers.

  In een Facebook Live van Anderlecht heeft Vincent Kompany de Anderlecht-fans gerustgesteld. "Het geloof in ons project neemt enkel maar toe", zegt Kompany. "Ik maak me geen zorgen."

  "We worden niet beïnvloed door wat de buitenwereld over ons zegt", beantwoordt Kompany de vraag of de kritiek van de media een invloed heeft op de spelers en de club.

   

  "Het geloof in het "proces" neemt enkel maar toe. De kritiek die we krijgen, motiveert ons. We gaan de strijd aan met wie dan ook. We zijn klaar om het tij te doen keren. Elke dag bereiden we ons voor op dat moment."

   

  "Ik maak me geen zorgen. Ik wil iedereen bedanken die ons tot nu toe gesteund heeft. We zullen als een sterker Anderlecht uit deze situatie komen. Achteraf zullen we kunnen zeggen: "Zelfs op moeilijke momenten bleef deze groep samen.""

   

  "We zullen blijven groeien. Laten we zien wie het laatst lacht."

  Kompany: "Beste transfers komen misschien uit eigen kern"

  Er kwamen op Facebook ook vragen over inkomende transfers. "De bedoeling is altijd om onze ploeg te versterken. Maar dat hangt af van de financiële situatie, wat er nog van geld beschikbaar is", zegt Kompany.

   

  "De jongens die we nu hebben, moeten we laten ontwikkelen. We hebben nog zoveel progressiemarge. Misschien komen de beste transfers wel uit onze eigen kern."

  Herbekijk de Facebook live met Vincent Kompany