Lamkel Zé schrijft een nieuwe pagina in zijn fratsenboek en mist een penalty

  Didier Lamkel Zé viel alweer in de negatieve zin op.

  Lamkel Zé heeft zich alweer eens in de belangstelling gevoetbald bij Antwerp. In de bekerwedstrijd tegen Kortrijk eiste hij een penalty op die hij vervolgens niet verzilverde. "De lichaamstaal van Laszlo Bölöni was duidelijk", stelde onze commentator Peter Vandenbempt vast.

  Bij 0-0 tegen Kortrijk kreeg Antwerp na tien minuten in de 2e helft een strafschop. Een klusje voor Mbokani of Refaelov, denk je dan, maar daar dacht Didier Lamkel Zé duidelijk anders over. Het enfant terrible raapte de bal op en maakte zich klaar om aan te leggen vanaf 11 meter.

   

  "Bölöni vraagt zich af hoe het nu kan dat Lamkel Zé deze penalty gaat nemen?", luidt het commentaar van Peter Vandenbempt. Hij kan er maar beter in... MAAR HIJ MIST HEM! Hij trapt hem bijna perfect voor de doelman van Kortrijk!"

   

  "Mbokani: 4 op 5 penalty's omgezet. Refaelov: 4 op 4. En toch Lamkel Zé. De lichaamstaal van Bölöni was duidelijk, die was het er helemaal niet mee eens. Didier Lamkel Zé trapt zichzelf dan toch weer in de belangstelling. Het komt nog een keer bovenop al die fratsen die al genoteerd zijn dit seizoen van Lamkel Zé."

  De penaltymisser van Didier Lamkel Zé:

  Fluitconcert voor Lamkel Zé bij zijn wissel:

  Luister ook naar het commentaar van Peter Vandenbempt: