Vandenbempt in Facebook Live: "Spelersgroep heeft Lamkel Ze opgegeven"

  "Lamkel Ze traint nog mee, maar eigenlijk hoort hij er niet meer bij."

  Peter Vandenbempt beantwoordde in onze Facebook Live-studio vragen van surfers over allerlei hete hangijzers na de eerste speeldag na de winterstop. Ook de situatie van woelwater Didier Lamkel Ze kwam aan bod.

  "Moet Antwerp Lamkel Ze nog in januari verkopen?", vroeg een Sporza-surfer zich af. "Ik zou hem het ritje nog laten uitzitten tot het einde van het seizoen", begint Peter Vandenbempt. "Hij kan nog altijd een wedstrijd beslissen. Maar voor een langere toekomst heb ik er een streep door getrokken door zijn gedrag op de winterstage."

   

  "Die winterstage was de doodsteek. Na alles wat er al gebeurd is, werkte hij zó'n stage af: niet lopen, de bus missen, niet opdagen voor een training, rood pakken in een oefenmatch,... Dan mag je hem stilaan bij de hopeloze gevallen catalogeren."

   

  "Mensen met metier als Bölöni en D'Onofrio hebben op hem ingepraat, maar het helpt niet. Uit wat Wesley Hoedt zegt, leid ik ook af dat de spelersgroep hem heeft opgegeven. Hij traint nog mee, maar eigenlijk hoort hij er niet meer bij."

   

  "Dit is natuurlijk doodzonde. Ergens hoop je dat hij toch nog eens het licht ziet, ook al is hij al 23 jaar. Maar bij Antwerp zie ik dat niet meer gebeuren."

  Herbekijk de Facebook Live met Peter Vandenbempt