Hoedt heeft het gehad met Lamkel Zé: "Ik maak er geen enkel woord meer aan vuil"

  Lamkel Zé begon op de bank tegen Cercle.

  Voor Wesley Hoedt werd het een middag om snel te vergeten. De verdediger van Antwerp moest snel naar de kant met een rode kaart, maar zag zijn team toch nog winnen. Na de match wilde hij aan ploegmaat Didier Lamkel Zé niet veel woorden vuilmaken.

  "Complimenten aan mijn ploegmaats"

  De wedstrijd van Hoedt zat er na 7 minuten al op in het Jan Breydelstadion. Hij ging aan de noodrem hangen en kreeg een rode kaart. "Geen leuk begin van de wedstrijd", blikt hij terug bij Sporza.

   

  "Op het niveau waarop ik wil acteren, mag dat niet gebeuren. Ook op de penalty na de aftrap waren we niet aandachtig."

   

  Toch won Antwerp nog met 1-2. "Complimenten aan mijn ploegmaats dat ze de wedstrijd toch nog tot een goed einde hebben gebracht. Dat toont aan dat het met onze mentaliteit wel goed zit. Voor de rest moeten we deze wedstrijd heel snel vergeten."

   

  "Het kwaliteitsverschil was heel groot. Cercle heeft een goede ploeg, met een paar heel leuke spelers. Toch wil het voor hen op de één of andere manier niet lukken dit seizoen."

  We moeten deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten.

  Wesley Hoedt

  "Maak geen enkel woord meer vuil aan Lamkel Zé"

  Didier Lamkel Zé kreeg van trainer Bölöni geen basisplaats na zijn fratsen op de winterstage. Hij liep er tijdens de opwarming ongeïnteresseerd bij, op zoek naar ploegmaats om een balletje mee te trappen. Is er iets gebroken tussen de spelersgroep en Lamkel Zé? "Ik ga geen enkel woord meer vuilmaken aan Didier Lamkel Zé", is het veelzeggende antwoord van Hoedt.