Ga naar de inhoud

Huffman zet stapje terug bij Aalstar, Defraigne is nieuwe hoofdcoach

 za 18 januari 2020 18:13
Aalstar mikt met Defraigne op de cupfinale.

Basketbalclub Okapi Aalstar heeft met Yves Defraigne een nieuwe hoofdcoach. De 54-jarige Defraigne neemt de fakkel over van Trevor Huffman, die de rol van assistent op zich zal nemen.

Ex-Aalstar-speler Trevor Huffman werd dit seizoen binnengehaald als opvolger van Tony Van den Bosch. Maar Aalstar meldt dat de Amerikaan zelf heeft laten weten dat hij zich beter zou voelen in de rol van assistent.

 

Aalstar gaat in op het verzoek van Huffman en haalt Yves Defraigne aan boord. Defraigne stond 5 jaar aan het roer bij Bergen en heeft ook passages bij Gent, Brussels en Willebroek achter de rug.

 

Aalstar staat momenteel 7e in de competitie en mikt vooral op de finale van de Belgische beker. In de halve finales wacht Charleroi.

 

"Met deze verschuivingen en de nieuwe aanstelling wil Okapi naar de finale van de beker én tevens een betere uitgangspositie verwerven voor de play-offs", klinkt het nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.