VIDEO: Luka Doncic is nog maar eens on fire, Ja Morant kan vliegen

  Er kon een lachje af bij Luka Doncic na de zege tegen Portland.

  Luka Doncic (Dallas Mavericksj) heeft nog maar zijn onwaarschijnijke klasse laten zien in de NBA. Tegen de Portland Trailblazers maakte hij 8 driepunters, nooit deed de jonge Sloveen beter. Rookie Ja Morant (Memphis Grizzlies) pakte dan weer uit met een spectaculaire dunk. Bekijk hier de beelden.

  Het indrukwekkende seizoen van Luka Doncic kende vannacht opnieuw een hoogtepunten tegen de Portland Trailblazers. De 20-jarige smaakmaker maakte 8 driepunters, nooit deed hij beter in zijn prille NBA-carrière. De Dallas Mavericks haalden het met 120-112, goed voor hun 4e zege op een rij.

   

  Bij Portland rondde Carmelo Anthony de kaap van de 26.000 punten. Hij heeft de top tien van de schutterslijst stilaan in zicht. 

  De 8 driepunters van Doncic:

  In Memphis was de hoofdrol nog maar eens weggelegd voor "rookie" Ja Morant. De eerstejaars is bezig aan een indrukwekkend debuutjaar. Tegen Cleveland trok hij alle aandacht naar zich toe met een spectaculaire dunk. Bekijk hieronder de beelden.

   

  Memphis won met 113-109 en zit aan 7 zeges op een rij. 

  De spectaculaire dunk van Ja Morant:

  De top 10 van de schutterslijst is in zicht voor Anthony:

  De uitslagen van vrijdag:

  • Dallas - Portland: 120-112
  • San Antonio - Atlanta: 120-121
  • Memphis - Cleveland: 113-109
  • Oklahoma City - Miami: 108 - 115
  • Indiana - Minnesota: 116-114
  • Philadelphia - Chicago: 100-89
  • Toronto - Washington: 140-111