Gent kan tot start van POI niet rekenen op Jaremtsjoek door hieloperatie

  Jaremtsjoek staat twee tot drie maanden aan de kant.

  AA Gent heeft een verklaring gegeven voor het ontbreken van Roman Jaremtsjoek in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Moeskroen. De Oekraïner wordt morgen geopereerd aan zijn hiel en is twee tot drie maanden out.

  Toen de naam van Jaremtsjoek niet opdook in de wedstrijdselectie werd er hier en daar al aan een transfer gedacht voor de aanvaller. Maar dat is dus niet het geval. De ploegdokter laat weten dat Jaremtsjoek morgen onder het mes gaat in Antwerpen. Daar zal zijn hielbeen worden afgevijld.

   

  De Oekraïner sukkelt al een tijdje met de blessure en kon ook op de winterstage in Spanje niet voluit gaan.

   

  Na de operatie zal Jaremtsjoek zeker twee tot drie maanden out zijn. Een aderlating voor Gent, maar de club hoopt de sterkhouder dus wel klaar te krijgen voor de start van Play-off I.