Lokeren mag nog altijd geen transfers doen, Habibou vertrekt

  Lokeren kan voorlopig geen nieuwe spelers aantrekken.

  Lokeren heeft van de Licentiecommissie nog altijd geen groen licht gekregen om weer transfers te doen. "We blijven werk maken van dit euvel", klinkt het bij de hekkensluiter uit 1B.

  Lokeren kreeg eind december een transferverbod nadat bij een tussentijdse controle gebleken was dat de club niet aan alle financiële verplichtingen voldaan had. Bijna een maand later mag Lokeren nog altijd geen transfers doen.

   

  "Wij blijven werk maken van dit euvel en gaan er in de kortste keren voor zorgen dat alles in orde komt betreffende het lopende dossier", klinkt het bij Lokeren. "Zoals eerder al gemeld werd, gaat het om kleine tekortkomingen. Dat werd ons bevestigd door de Licentiecommissie. We zijn er zeker van dat alles ook in orde komt en dat wij ons binnenkort weer op de transfermarkt mogen begeven."

   

  Intussen heeft Habib Habibou Lokeren wel verlaten. De 32-jarige aanvaller was nog maar 4 maanden aan de slag op Daknam, maar kon niet overtuigen. "Habib was er wel nog bij op stage in Delden, maar nu werd beslist geen beroep meer op hem te doen."