Van Aert voor het eerst sinds zijn val op tijdritfiets: "Afgezien zoals vanouds"

  Wout van Aert heeft weer een belangrijke stap gezet in zijn terugkeer naar het hoogste niveau. 6 maanden nadat hij met zijn tijdritfiets ten val kwam in de Tour de France kroop hij opnieuw op het vehikel.

  "Vandaag was een goeie dag", schrijft Wout van Aert op zijn Instagram-pagina. "Mijn Bianchi Aquila heeft me als vanouds doen afzien, maar uiteindelijk waren we toch weer beste vrienden."

   

  Van Aert is de regerende Belgische kampioen tijdrijden en was door zijn zege in de Dauphiné een van de favorieten voor de tijdrit waarin hij ten val kwam. Van Aert heeft in 2020 zijn zinnen gezet op de olympische tijdrit, waarvoor Remco Evenepoel al geselecteerd is.

  En dit is Evenepoels machine voor 2020

  Ook Remco Evenepoel bereidt zich voor heel wat kilometers tegen de klok in 2020. Op zijn Instagram kan u zijn nieuwe tijdritfiets bewonderen: een zwart exemplaar met blauwe accenten. Op de voorvork ziet u de kleuren van z'n Europese kampioenentrui.