Antetokounmpo speelt en schittert 22 minuten in zege tegen New York Knicks

  Antetokounmpo is pas de derde NBA-speler in ruim dertig jaar die minstens 37 punten scoort in minder dan 22 minuten..

  Giannis Antetokounmpo, dé sterspeler van de Milwaukee Bucks, kwam dinsdagavond amper 21 minuten in actie tegen de New York Knicks. Toch volstond dat voor de Griek om 37 punten te scoren en 9 rebounds te plukken. Hij leidde de nummer 1 in de Eastern Conference naar een ruime 128-102 overwinning.

  Antetokounmpo is pas de derde NBA-speler in ruim dertig jaar die minstens 37 punten scoort in (net iets minder dan) 22 minuten. Paul George deed het eerder dit seizoen voor de LA Clippers en Quintin Dailey lukte het in 1986 voor de Chicago Bulls.

    

  Milwaukee behaalde tegen de Knicks zijn 36e zege in 42 wedstrijden. De Bucks hebben in het klassement een ruime voorsprong op nummer twee Boston (27-11).

    

  In de Western Conference kwam leider LA Lakers (33-7) dinsdagavond niet in actie. Utah won dankzij een persoonlijk record van Joe Ingles (27 punten) met 107-118 in Brooklyn en wipte over Denver naar de tweede plaats.

    

  De LA Clippers, de nummer 4, won voor eigen publiek eenvoudig van Cleveland. Kawhi Leonard eiste met 43 punten, zijn hoogste score dit seizoen, de hoofdrol op in de 128-103 zege.

  De 22 dolle minuten van de Greek Freak samengevat