• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester United trekt niet naar Midden-Oosten door spanningen

  " "

  Manchester United blijft tijdens de korte winterstop in februari in Europa.

  Trainer Ole Gunnar Solskjær heeft gisteren de boodschap gebracht dat de winterstage van Manchester United in het Midden-Oosten niet doorgaat. Reden: de spanningen in de regio na de dood van de Iraanse generaal Soleimani door een Amerikaanse raketaanval op 3 januari.

  In februari is er voor de allereerste keer een winterstop van 2 weken in de Premier League. United zou naar het Nad Al Sheba-complex in Dubai trekken, waar het al vaker was. "Maar dat zal nu zeker niet gebeuren", aldus Solskjær.

   

  De Noorse coach gaf mee dat hij in de plaats zijn spelers "enkele dagen vrij" zal geven na de match tegen Wolverhampton op 1 februari, waarna United pas op 17 februari tegen Chelsea zijn volgende match speelt. "Ik weet niet waar mijn spelers naartoe zullen trekken, maar wij blijven in Europa."