• home
 • video
 • pas verschenen

  Eijkelkamp (ex-KVM en ex-Club) keert terug in technische staf van PSV

  PSV-trainer Faber krijgt versterking van een oude bekende.

  René Eijkelkamp (55) wordt weer opgenomen in de technische staf van PSV. Interim-trainer Ernest Faber en de clubleiding wilden graag extra 'senioriteit' aan het technisch departement toevoegen.

  René Eijkelkamp moet dus "senioriteit" toevoegen aan PSV. "En daarvan zijn we met René verzekerd", legde technisch manager John de Jong uit.

   

  "René heeft al vaker in deze rol gefunctioneerd. Naast heel veel ervaring én kennis van zaken, heeft René ook het vermogen om te verbinden. Daarmee is hij van toegevoegde waarde voor ons."

   

  De voormalige spits was tussen 2004 en 2006 en tussen 2009 en 2012 assistent-trainer bij de club uit Eindhoven. Midden jaren negentig was Eijkelkamp als voetballer actief voor PSV. De Eindhovenaren haalden hem weg uit België waar hij voor achtereenvolgens KV Mechelen (1990-1993) en Club Brugge (1993-1995) speelde.

   

  "René kent de club en de cultuur, maar is ook een onafhankelijke denker", aldus Faber. "Hij heeft enorm veel ervaring in de functie die hij nu bij ons gaat bekleden. René zal drie, vier dagen per week bij ons op het veld staan en ik ben blij dat we ook van zijn input gebruik kunnen maken."