Zo vader, zo zoon? Woods jr. wordt, met papa als caddie, 2e op jeugdtoernooi

    Een jeugdtoernooi in Florida stond afgelopen weekend plots in rep en roer toen de zoon van Tiger Woods er kwam opdagen en zijn vader meebracht als caddie.

    Tiger Woods geldt misschien wel als de grootste golfer aller tijden, maar nu hij geplaagd wordt door tal van blessures beseffen zijn fans dat zijn carrière stilaan op haar laatste benen loopt. Diezelfde fans zijn dan ook door het dolle heen nu zijn zoon Charlie de fakkel lijkt over te nemen.

     

    Charlie nam deel aan een toernooi in de buurt van Woods' verblijfplaats Jupiter. Hij kreeg er niet alleen de mentale, maar ook de praktische hulp van zijn vader, die hem op de voet volgde met de golfzak vol clubs. Uiteindelijk moest de jonge Woods het op de 1e dag "maar" stellen met de 9e plaats, al kon hij op dag 2 oprukken naar de 2e plaats. Toch deden de beelden van zijn golfswing alvast het beste verhopen voor de toekomst.

    Nog meer foto's van Tiger Woods en zoon Charlie op het golftoernooi