Boonen moet als leider zijn auto parkeren door felle regen in Dubai

  Delen van het parcours liepen helemaal onder water.

  De 24 uur van Dubai is stopgezet door het slechte weer. De competitie lag al sinds gisterenavond stil door de aanhoudende regen. Dries Vanthoor stond met zijn Audi na 7 uur racen op de derde plaats. In de toerismeklasse reed Tom Boonen aan de leiding. 

  De rijders hadden in Dubai gerekend op mooie weersomstandigheden, maar de wedstrijd werd geteisterd door hevige regenval. Na 7 uur racen kwam de rode vlag tevoorschijn. Het circuit stond op sommige plaatsen volledig onder water.

   

  De organisatie heeft nog geprobeerd om het circuit weer klaar te krijgen, maar het water bleef maar stijgen. Daarop werd beslist om de race definitief stop te zetten.

   

  Op het moment dat de race werd stilgelegd reed de Audi R8 van het Belgische team WRT met Dries Vanthoor in 3e positie. In de toerismeklasse leidde de Audi RS3 LMS van Tom Boonen en zijn teamgenoten Perrin/Radermecker/Magnus/Taskinen (Fra/Bel/Bel/Can). De tussenstand werd uiteindelijk ook de eindstand.