VIDEO: Olé Olé Lamkel Zé: 10 minuten op veld en rood voor natrappen

    Het lijkt erop dat we ook in het nieuwe jaar dezelfde Lamkel Zé te zien zullen krijgen. De Kameroener pakte in een oefenduel tegen een selectie met Spaanse voetballers zonder contract een rode kaart. Hij stond amper 10 minuten op het veld toen het licht weer even uitging, nadat hij flink op de huid werd gezeten door een tegenstander.

    Bekijk de beelden:

    Het moest een gezondheidswandeling worden voor Antwerp tegen een selectie Spaanse spelers. De club van Bölöni won de partij wel met 2-0 na goals van Gano en Rodrigues, maar een uitspatting van Lamkel Zé zorgde toch weer voor een zure nasmaak.

     

    De Kameroener stond 10 minuten tussen de lijnen toen er iemand aan zijn truitje ging hangen en hem ook wel op zijn voeten trapte. Dat was niet meteen naar de zin van Lamkel Zé en hij trapte zijn tegenstander zelf stevig onderuit. Rood was het enige correcte verdict van de scheidsrechter.