POLL: Volgens u verrast Wout van Aert straks met zijn 4e Belgische crosstitel

  V.l.n.r.: Wout van Aert, Laurens Sweeck, Toon Aerts, Eli Iserbyt, Tim Merlier en Michael Vanthourenhout.

  Wout van Aert heeft nog maar 2 crossen in de benen dit seizoen en toch mag hij volgens u vanmiddag weer de driekleur aantrekken. In onze poll schuift u hem naar voren als de topfavoriet voor het Belgisch kampioenschap in Antwerpen. Eli Iserbyt en titelverdediger Toon Aerts flankeren hem op het podium.

  Vanmiddag om 15.15u snijden de eliterenners misschien wel een van de spannendste crossen van het seizoen aan. Man-in-vorm Eli Iserbyt lijkt vooraf de grootste kandidaat-winnaar, maar het rijtje outsiders is lang.

   

  En uit die lijst schuift u Wout van Aert naar voren. Na zijn lelijke val in de Tour van vorig jaar kwam hij pas rond Nieuwjaar weer in actie in het veld. In Loenhout werd de 3-voudige Belgische kampioen 5e, een week later in Gullegem schoof hij op naar een 4e plaats.

   

  Om vanmiddag zijn eerste zege van het seizoen te boeken? Volgens u wel. U denkt dat Van Aert Iserbyt zal afhouden in Antwerpen. En uittredend kampioen Toon Aerts, die met zijn ribben sukkelt, staat straks mee op het podium.

   

  Rond 16.15u weten we of u gelijk krijgt.

  De wedstrijden van de beloften en de elite kunt u rechtstreeks bekijken in onze app, op onze website en op Eén. Op de radio volgt u het Belgisch kampioenschap in Sporza op Radio 1.