Malaga zet trainer op non-actief na het uitlekken van een seksvideo

    Victor Sanchez volgt de instructies van de onderzoekers op.

    Victor Sanchez del Amo zit in een lastig parket. De 43-jarige trainer van Malaga is door de Spaanse tweedeklasser voorlopig geschorst. Vandaag dook op sociale media een sekstape op van de Spaanse T1, die naar eigen zeggen wordt afgeperst. 

    De voorbije uren circuleerde een filmpje met expliciete beelden van Victor Sanchez del Amo, de trainer van Malaga. De Spaanse tweedeklasser meldt vanavond in een communiqué dat het zijn coach voorlopig schorst, "tot het onderzoek volledig is afgerond".

     

    Voor de mededeling van Malaga had Sanchez zelf al gereageerd op Instagram. De Spanjaard heeft het over "intimidatie en afpersing" en heeft het dossier overgemaakt aan de politie.