Ga naar de inhoud

meest recent

Deceuninck-Quick Step-aanwinst Steimle ondergaat hartoperatie

 di 7 januari 2020 18:08
Steimle is intussen al opnieuw thuis.

Het debuut van Jannik Steimle (23) bij Deceuninck-Quick Step laat nog even op zich wachten. De Duitser, vorig jaar al stagiair bij de ploeg van Patrick Lefevere, is gisteren geopereerd aan zijn hart. Wat er precies aan de hand is, wil Steimle niet kwijt. "Maar ik stel het goed", zegt de Duitser.

Jannik Steimle kreeg eind vorig seizoen zijn kans als stagiair bij Deceuninck-Quick Step. De Duitser won onder meer het Kampioenschap van Vlaanderen en versierde prompt een profcontract bij de Belgische brigade.

 

Maar Steimle zal zijn fiets nu eventjes aan de kant moeten laten staan. Op zijn sociale media laat de Duitser weten dat hij gisteren geopereerd is in Brussel.

 

"Tijdens de ploegstage in december werd er na de medische controle verteld dat er waarschijnlijk iets niet pluis was", schrijft Steimle.

 

"Zondag ben ik naar Brussel gegaan, waar ik maandagmiddag geopereerd ben. Na 2 uur en 30 minuten was de ingreep voorbij."

 

"Ik wil echter niet zeggen wat er precies met mijn hart aan de hand is. Maar ik stel het goed."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.