Ga naar de inhoud

meest recent

Classic Mourinho na gelijkspel in FA Cup: "We speelden met een strandbal"

 ma 6 januari 2020 15:16
José Mourinho
José Mourinho heeft kopzorgen na het 1-1-gelijkspel tegen Middlesbrough.

José Mourinho is opnieuw in de Premier League en dat zullen we geweten hebben. Ook bij Tottenham spaart de Portugees de sappige quotes niet. Na het verrassende gelijkspel tegen Middlesbrough vergeleek hij de bal met een strandbal. "Hij was veel te licht", klinkt het.

Het werd een echte cupmatch in het Riverside Stadium van Middlesbrough, dat Tottenham ei zo na met een ferme kater weer naar huis stuurde. 

 

Na afloop van de match kwam Mourinho terug op het gewicht van de bal, dat volgens de Portugees veel te licht was. In een interview met BT Sport vergeleek hij de bal met een strandbal. 

 

"Ik denk dat we met een strandbal speelden. Hij was veel te licht, ik denk niet dat het de spelers helpt", klinkt het. "Maar dat mag geen excuus zijn", voegde Mourinho er nog aan toe.

 

Na het gelijkspel staat er een replay op het menu voor Mourinho en Tottenham, dat met een veredeld B-elftal aan de start kwam.

Bekijk de 2 doelpunten uit Middlesbrough - Tottenham

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.