• home
 • video
 • pas verschenen

  Belgische bob eindigt 9e op Wereldbeker in "thuishaven" Winterberg

  Ann Vannieuwenhuyse en Sara Aerts zijn in Winterberg met hun bobslee naar de 9e plaats op 15 deelnemende duo's gegleden. Het podium kleurde volledig Duits.

  Winterberg is de thuishaven van de Belgian Bullets en daar kunnen ze altijd iets meer. Ann Vannieuwenhuyse en Sara Aerts eindigden in de eerste run 10e en slaagden erin in de tweede run, ondanks een tragere start, toch nog een plaatsje te winnen. De Belgen strandden zelfs op een zucht van de 8e plaats.

   

  De Wereldbekermanche in Winterberg werd een triomf voor de Duitse vrouwen, die met 3 duo's waren gestart en (met voorsprong) de eerste 3 plaatsen in de rangschikking bezetten. Schneider/Lipperheide hadden een fractie voorsprong op Jamanka/Drazek.