• home
 • video
 • pas verschenen

  Twitter gaat los na glansprestatie Courtois: "Thibaut masterclass"

  Thibaut Courtois had een enorm aandeel in de volle buit voor Real Madrid tegen Getafe.

  Thibaut Courtois blonk uit in de uitwedstrijd tegen Getafe met enkele prachtige reddingen. Onze nationale doelman lijkt met 9 clean sheets dit seizoen zijn draai bij Real eindelijk weer helemaal te hebben gevonden. En dat is ook Twitter niet ontgaan.

  Carvajal: "Het team heeft nooit getwijfeld aan zijn kwaliteiten"

  Met 9 clean sheets dit seizoen staat Thibaut Courtois gedeeld aan de leiding in La Liga. Enkel Unai Simon en Jan Oblak doen even goed als onze nationale rots in de branding. In zijn partij tegen Getafe eerder op de dag ontpopte de Real-doelman zich tot held met enkele schitterende reddingen. Goed voor de drie punten en de (voorlopige) leidersplek.

   

  Ploegmaat Carvajal: "Thibaut heeft ons in de match gehouden vandaag. Niemand heeft ooit aan zijn kwaliteiten getwijfeld. Niet het team, niet hijzelf. Hij is een geweldige doelman die veel punten voor het team wint."

   

  Ook Real-coach Zidane had lof voor zijn doelman. "Courtois is voor mij de beste doelman, daar twijfel ik niet aan. Alle spelers die ik heb, zijn de beste."

  Courtois had zijn dagje tegen Getafe

  De betere Twitterposts op een rijtje