Eli Iserbyt sluit relletje af: "Excuses voor insinuaties naar Sweeck"

  Eli Iserbyt had na zijn 2e plaats in Diegem tussen de lijnen commentaar op zijn ploegmaat.

  De zaak was al flink bekoeld, maar nu heeft Eli Iserbyt er helemaal een punt achter gezet. De kopman van Pauwels Sauzen-Bingoal bood zijn excuses aan voor de insinuaties tijdens het interview na de cross in Diegem richting Laurens Sweeck. "Dat was helemaal niet gepast."

  Verslag in het Journaal:

  Iserbyt geeft opvallend interview na cross

  Eli Iserbyt botste gisteren in de Superprestige alleen op alweer een outstanding Mathieu van der Poel, maar in zijn interview na de cross liet hij tussen de lijnen door verstaan dat hij niet helemaal tevreden was over zijn ploegmaat Laurens Sweeck. Zat er een haar in de boter binnen het team?

   

  Ploegleider Gianni Meersman zei aan onze collega's van VTM dat hij het verhaal opgeklopt vond door de media en dat meteen na de wedstrijd alles is uitgepraat.

   

  Iserbyt retweette vanavond de tweet van sporza_koers over de reactie van Meersman en voegde daar nog een duidelijke verontschuldiging aan toe: "Verder bied ik ook mijn excuses aan voor insinuaties tijdens het interview na de cross @LaurensSweeck. Helemaal niet gepast!"

   

  Waarna hij nog in 1 zinnetje benadrukte dat het team op 1 lijn zit: "Schrijf Pauwels Sauzen-Bingoal maar op voor het BK in Antwerpen." Dat is op 12 januari. Case closed.