Massale steun voor Belgian Cats: kwalificatietoernooi is bijna uitverkocht

  De Belgian Cats willen naar Tokio.

  De Belgian Cats willen naar Tokio.

  De Belgische basketbalvrouwen zullen in hun jacht op een olympisch ticket voor de Spelen van volgend jaar kunnen rekenen op de massale steun van het thuispubliek. De tickets voor het olympisch kwalificatietoernooi in Oostende zijn immers zo goed als uitverkocht.

  De Belgian Cats openen het toernooi in Oostende op donderdag 6 februari met een wedstrijd tegen Canada, waarna zaterdag (08/02) het duel met Japan volgt en zondag (09/02) met Zweden.

   

  Voor de twee wedstrijden van het weekend zijn alle tickets de deur uit. Alleen voor de match van donderdag tegen Canada zijn nog enkele kaartjes vrij. In totaal zullen de Cats al kunnen rekenen op de steun van meer dan 14.000 fans, gespreid over de 3 wedstrijddagen.

   

  Van de 4 landen in de poule mogen er 3 naar de Olympische Spelen. Omdat Japan als gastland al zeker is van een olympisch ticket zijn er in Oostende nog 2 tickets te verdelen.