Extra topattractie in de Serie A: Zlatan keert terug naar AC Milan: "IZBACK"

  Zlatan Ibrahimovic

  Zlatan Ibrahimovic tekende een contract tot het einde van het seizoen.

  De kogel is door de kerk. Zlatan Ibrahimovic keert terug naar AC Milan. Dat maakte de Italiaanse club, die enorm op de sukkel is, zopas bekend. Ibrahimovic speelde van 2010 tot 2012 al bij de club, nu keert hij dus terug tot het einde van het seizoen. 

  Ibrahimovic: "Ik keer terug naar een club die ik enorm respecteer"

  Na 85 optredens voor AC Milan tussen 2010 en 2012 trof Ibrahimovic 56 keer raak en droeg hij in 2011 bij in de 18e Scudetto van de club en de Italiaanse Super Cup.

   

  Na avonturen bij achtereenvolgens PSG, Manchester United en LA Galaxy, keert de Zweedse superster nu terug naar Italië. Hij zette zijn krabbel onder een contract tot het einde van dit seizoen met een optie om volgend seizoen te verlengen. Voor zijn periode in de Serie A was Zlatan nog actief bij Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter en Barcelona.

   

  "Ik keer terug naar een club die ik enorm respecteer en naar een stad waarvan ik houd", klinkt het in een eerste reactie van Zlatan. "Ik zal met mijn teammaats vechten om de situatie bij AC Milan om te keren en alles doen om onze doelen te behalen."

   

  Ibrahimovic zal op donderdag 2 januari in Milaan zijn medische tests afleggen, om zich vervolgens aan te sluiten bij zijn nieuwe ploeggenoten voor de eerste trainingsessies. 

  "IZBACK", verwijzend naar de initialen van de Zweed