Datum rematch "Wilder vs Fury II" bekend: "Op 22 februari sla ik Wilder KO"

  "Wilder vs Fury II" zal op 22 februari plaatsvinden.

  De rematch tussen Tyson Fury en Deontay Wilder zal plaatsvinden op 22 februari. Beide boksers maakten bekend dat ze in Las Vegas, MGM Grand Garden Arena, om de wereldtitel bij de zwaargewichten zullen strijden.

  Begin december vorig jaar stonden beide boksers voor het eerst tegenover elkaar. Wilder was torenhoog favoriet, maar het werd een evenwichtige strijd. Na de kamp claimden beide boksers de overwinning, maar de jury velde het verdict en het werd een gelijkspel.

   

  Beide boksers behielden wel hun ongeslagen status, maar maakten al snel duidelijk dat er een rematch zou komen. Die komt er dus op 22 februari  in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

  Fury: "Kom zien hoe ik Wilder op 22 februari KO sla"

  Wilder: "Ik zal afmaken wat ik ben begonnen"