Wesley Hoedt: "Als Anderlecht zo speelt, verdient het Play-off I niet"

  Hoedt

  Wesley Hoedt in duel met Jérémy Doku.

  Antwerp en Anderlecht hielden elkaar in evenwicht in de laatste Belgische match van 2019. Antwerp-verdediger Wesley Hoedt raakte niet echt onder de indruk van de bezoekers. "Ze kwamen naar hier voor een punt, niet om te voetballen."

  Zoals we kunnen verwachten van een Nederlander nam Wesley Hoedt na de 0-0 tussen Antwerp en Anderlecht geen blad voor de mond. "Anderlecht kwam maar voor 1 ding naar hier: om een punt te halen, niet om te voetballen."

   

  "Ik dacht nochtans dat Anderlecht voor Play-off I aan het vechten is, dus ik weet niet goed wat ze met dat ene puntje zijn. Ik vond hen niet echt overtuigend. Als ze zo spelen, verdienen ze Play-off I niet."

   

  "Wij speelden zelf een heel goeie wedstrijd, alleen misten we voorin de angel om hen pijn te doen. Anderlecht is geen ploeg uit de Keukendivisie (de Nederlandse 2e klasse, red), daar staan toch grote namen. Maar het is vandaag gedomineerd door een sterk Antwerp. Helaas maakten we dat doelpuntje niet."

  Anderlecht is geen ploeg uit de Keukendivisie. Maar het is gedomineerd door een sterk Antwerp.

  Wesley Hoedt

  Bekijk het interview:

  Hoedt scoort "buzzer beater" tegen Anderlecht