Yuta Toyokawa verlaat Eupen en keert terug naar Japan

    Na twee jaar in Eupen keert de Japanner Yuta Toyokawa terug naar zijn thuisland. Hij gaat er spelen voor Cerezo Osaka. De Japanner scoorde in totaal 17 keer in 67 matchen voor de Oost-Kantonners.

    De 25-jarige Toyokawa ondertekende in januari 2018 een contract bij Eupen, dat de aanvaller overnam van Kashima Antlers. "Met zijn snelheid, zijn inzet en zijn stevig schot werd hij in enkele weken de lieveling van het publiek", zo klinkt het op de clubwebsite.

     

    De Japanner speelde in totaal 67 wedstrijden voor Eupen. Daarin scoorde hij 17 keer. Op de slotspeeldag van het reguliere seizoen 2017-18 maakte Toyokawa als invaller een hattrick tegen Moeskroen, waardoor Eupen met 4-0 won en zich ten koste van KV Mechelen van het behoud verzekerde.