Nationale doelman Engeland kapt pintje ad fundum achterover op WK darts

    In Engeland voetballen ze tijdens de feestdagen gewoon voort, maar toch mag de riem er tussendoor af en toe eens af. Jordan Pickford bracht samen met zijn Everton-ploegmaat Michael Keane een bezoekje aan het WK darts en ging helemaal op in de speciale sfeer in Ally Pally.

    Het WK darts zorgt altijd voor dolle toestanden, met heel wat uitzinnige kostuums en vooral veel bier. Héél veel bier. Jordan Pickford, de nationale doelman van Engeland, liet zich tijdens zijn bezoekje aan Alexandra Palace of Ally Pally niet onbetuigd. Onder luide aanmoedigingen van de fans rondom hem goot hij een pintje bier in één teug binnen, waarna hij het bekertje op zijn hoofd zette en op een stoel triomfantelijk het applaus in ontvangst nam.