Philadelphia muilkorft Antetokounmpo en dient Bucks zeldzaam verlies toe

  Simmons

  Ben Simmons heeft misschien wel een carrière als doelman laten schieten.

  De Milwaukee Bucks hebben nog maar voor de 5e keer dit seizoen verloren. De Philadelphia 76ers waren de boemannen, met Joel Embiid (31 punten) als opperboeman.

  Net als de eerste kerstaffiche tussen de Raptors en de Celtics was ook de confrontatie tussen de Milwaukee Bucks en de Philadelphia 76ers er eentje om bij te likkebaarden.

   

  Philadelphia heeft soms wel eens te kampen met een offday, maar daar was tegen Milwaukee allerminst sprake van. Dat kan dan weer wel gezegd worden over de prestatie van Giannis Antetokounmpo, de MVP van het vorige seizoen. De Griek had echt zijn dagje niet (18 punten), ook door het goeie verdedigende werk van de 76ers.

   

  De Bucks maakten er op geen enkel moment een échte wedstrijd van. Even leek het zelfs een regelrechte afstraffing te worden, toen het verschil opliep tot meer dan 25 punten. Maar op het einde verslapte de aandacht van de 76ers wat en zo werd het toch nog een al bij al aanvaardbare 121-109-nederlaag voor de leider in het Oosten.

  De driepunters vlogen er vlotjes in

  De 76ers lieten zich defensief niet zomaar opzij zetten.