Strike! Ocansey glijdt steward van zijn sokken (en andere opvallende beelden)

  0 / 0

  Speeldag 20 in de Jupiler Pro League leverde weer heel wat voetbalplezier op, maar ook de kerstsfeer stak al de kop op met geschenkjes van Club Brugge voor Vadis Odjidja bijvoorbeeld. Al merkte een steward in Eupen net iets minder van de vredevolle sfeer.

  Het is niet altijd fijn om een man in het oranje te zijn

  Stewards verdienen al ons respect want, toegegeven, het is vaak een hondenstiel. Zeker als je met je rug naar het veld ook nog eens verrast wordt door een speler. Het overkwam een brave man in Eupen. Die werd van zijn sokken gegleden door Ocansey. 

  "Wat Batshuayi en Boyata kunnen, dat kunnen wij beter", dachten de scheidsrechters tijdens Eupen-KV Kortrijk. Zo kroop Nathan Verboomen in het VAR-busje met op zijn truitje de naam van Bert Put. Maar Put stond wel degelijk tussen de lijnen. Een onschuldige vergissing of was Verboomen zijn eigen tenue vergeten te wassen?

  Christof Dierick had tijdens Waasland-Beveren-Standard ook even wat technische problemen. Hij kreeg snel hulp en zo kon hij weer vrolijk communiceren met zijn collega's in het busje.

  Kerst bij Anderlecht en Club Brugge met cadeautjes en oude bekenden

  Bij Anderlecht nodigden ze net voor Kerst een paar oude bekenden uit om de aftrap te komen geven. Daarbij ook Nii Lamptey. De Ghanees was een dag eerder ook al op bezoek bij PSV.

   

  Lamptey debuteerde in 1990 als 16-jarige in het eerste elftal van Anderlecht onder Aad de Mos. Een nieuwe wonderboy leek geboren, maar zijn carrière kwam nooit echt van de grond. Nu heeft hij een voetbalacademie in zijn vaderland. Hij zou met Anderlecht onderhandelen over een samenwerking.

  Zo debuteerde Nii Lamptey op 16 december 1990.

  Vadis Odjidja moet in de drukke kerstperiode niet meer op zoek naar cadeautjes. Hij kreeg voor de match tegen Club Brugge al een pakje van Ruud Vormer. Odjidja kan nu het kinderboek van Club Brugge onder zijn boom leggen.