Van Aert beleeft een dag met 2 gezichten (maar lijkt wel klaar voor Loenhout)

  Wout van Aert deelt zijn ritten op Strava

  Wout van Aert maakt op vrijdag 27 december in Loenhout zijn rentree in het veld. En daar lijkt hij stilaan helemaal klaar voor. Zo keek hij vandaag niet naar het geploeter van zijn collega's op de Citadel van Namen, maar ging hij zelf vol aan de bak in de bossen van Kasterlee en achter de brommer rond Turnhout.

  Volgens de gegevens op Strava startte hij vanochtend zijn eerste training in de bossen van Kasterlee: "Perfecte omstandigheden om mijn cyclocross-skills weer onder de knie te krijgen", schrijft hij. 

   

  Vlak na de middag ging de training verder achter de brommer. Goed voor maar liefst 135 kilometer: "Slechte omstandigheden voor een tocht achter de brommer", klinkt het hier al een pak anders.

   

  De renner van Jumbo-Visma lijkt in elk geval klaar voor de cross in Loenhout.