De wegen van Ivan Leko en Al-Ain scheiden na reeks zwakke resultaten

  Ivan Leko.

  Ivan leko is niet langer aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. Al-Ain en de ex-trainer van Club Brugge hebben "in onderling akkoord" besloten om uit elkaar te gaan. Leko was er pas sinds juni aan de slag.

  De Kroaat, die overkwam van Club Brugge, leidde Al-Ain sinds juni en had een contract voor twee seizoenen. Bij Al Ain was hij de opvolger van de Spanjaard Juan Carlos Garrido, ook een ex-trainer van Club Brugge (2012-2013).

   

  Maar de laatste weken liep het niet lekker met slechts drie zeges in negen partijen. Dat komt Leko duur te staan, al gaan de twee partijen officieel "in onderling overleg" uit elkaar.

   

  Voor Leko was het zijn vierde opdracht als trainer na Oud-Heverlee Leuven (2014), Sint-Truiden (2016-2017) en Club Brugge.