VIDEO: Pochettino maakt putt vanaf 50 meter tijdens potje golfvoetbal

    Mauricio Pochettino heeft zijn ontslag bij Tottenham niet aan zijn hart laten komen. De Argentijn is momenteel in Qatar om als toeschouwer de finale van het WK voor clubs bij te wonen. Pochettino maakte van de gelegenheid gebruik om ook een potje golfvoetbal te spelen, wat hem heel goed af ging.

    Het is ondertussen een maand geleden dat Mauricio Pochettino bij Tottenham zijn C4 onder de neus geschoven kreeg. De Argentijn betaalde het gelag voor de tegenvallende resultaten dit seizoen.

     

    Pochettino geniet ondertussen van zijn werkloze periode. Samen met onder meer zijn voormalige assistent bij Tottenham, Jésus Perez, is hij in Qatar om als toeschouwer het WK voor clubs bij te wonen. Daar vulde de ex-coach van Tottenham zijn vrije tijd met een potje golfvoetbal. En met succes: tot groot jolijt van zichzelf wist hij vanaf zo'n 50 meter een heel erg knappe "putt" te maken.