Doncic gehuldigd als MVP van de Maand... met hymne Real Madrid op achtergrond

  Luka Doncic

  Luka Doncic werd eergisteren uitgeroepen tot MVP van de Maand in de NBA.

  Dallas Mavericks-sterspeler Luka Doncic keek eergisteren toe hoe zijn team onderuit ging tegen de Boston Celtics. Voor de partij werd de Sloveen wel nog gehuldigd als MVP van de Maand in de NBA. En dat met de hymne van... Real Madrid op de achtergrond. De ploeg waar hij sinds zijn jeugd speelde.

  Voor de wedstrijd tegen Boston kon de Sloveense wonderboy zijn MVP van de Maand-award in de NBA in ontvangst nemen. Doncic werd naast zijn prijs ook op een andere verrassing getrakteerd. Toen zijn naam werd afgeroepen en hij werd gehuldigd, weerklonk de hymne van Real Madrid, zijn ex-ploeg. 

   

  Doncic speelde sinds zijn 13e bij Real Madrid, tot hij in 2018 de overstap maakte naar de NBA en de Dallas Mavericks, waar hij nu de pannen van het dak speelt. 

  Daar weerklinkt de hymne van Real...